Αποχρώσεις Άνοιξη - Καλοκαίρι 2020

Posted by panos 22/05/2020 0 Comment(s)

 

Έχουμε μπεί πλέον στην Άνοιξη, πράγμα που μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο Καλοκαίρι. Αν και το 2020 δεν ξεκίνησε καθόλου καλά εμείς οι γυναίκες

έχουμε τον τρόπο να φτιάξουμε την διάθεσή μας παίζοντας με τα χρώματα μαλλιών που είναι στην μόδα για φέτος. Ήρθαν νέες αλλά και παλιές αποχρώσεις

μαλλιών στο προσκήνιο. Σίγουρα όμως όπως και κάθε Καλοκαίρι επικρατούν τα πιο φωτεινά χρώματα και τα νέον μαλλιά. Από τις ζεστές αποχρώσεις που

ταιριάζουν στην εποχή του Χειμώνα μέχρι τις πιο ψυχρές και παστέλ αποχρώσεις που βγάζουν μια πιο εκκεντρική νότα και θα σας χαρίσουν ένα μοναδικό style.

 

 

1. ΜΑΛΛΙΑ ΣΕ ΝΕΟΝ ΧΡΩΜΑΤΑ

Για τις πιο τολμηρές και για όσες λατρεύουν τα μη φυσικά χρώματα μαλλιών, οι νέον αποχρώσεις θα παραμείνουν στην μόδα και αυτή την εποχή. Αν λοιπόν δεν έχετε δοκιμάσει το ροζ, λιλά, μπλε, κίτρινο, πράσινο κ.ο.κ. έχετε ακόμα μια σεζόν για να το κάνετε! Το λιλά ήταν κάποτε το χρώμα που επέλεγαν οι γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας που είχαν κοντά μαλλιά, βέβαια σε μια πιο θαμπή απόχρωσή του. Για το 2020 όμως είναι το πιο μοντέρνο και έντονο χρώμα που μπορείτε να επιλέξετε ώστε να έχετε ένα εντυπωσιακό χτένισμα.

 

 

2. ΑΝΟΙΧΤΑ ΞΑΝΘΑ ΠΛΑΤΙΝΕ

Ο τόνος που θα κυριαρχήσει αυτή την σεζόν είναι το ανοιχτό πλατινέ χρώμα, με την βοήθεια αρκετού ντεκαπάζ. Εφαρμόζουμε μια ανοιχτή ξανθιά βαφή που πλησιάζει προς το λευκό. Το ασημί και γκρί χρώμα μαλλιών είναι μια μεγάλη τάση που ήρθε στο προσκήνιο πριν από τέσσερα χρόνια και πραγματικά λατρεύτηκε από το γυναικείο κοινό. Αν δεν είστε έτοιμες να πάτε στο ασημί μπορείτε να κάνετε ανταύγιες ή μίξη με το ξανθό.

“SOS”:  Για να μην ξεθωριάσει από την δεύτερη κιόλας εβδομάδα και εμφανιστούν κίτρινοι τόνοι οπωσδήποτε να λούζεστε με ένα μόβ σαμπουάν (silver).

 

 

3. ΞΑΝΘΟ ΜΕΛΙ ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

Μια όμορφη επιλογή για Ανοιξιάτικο και Καλοκαιρινό χρώμα μαλλιών φέτος είναι το ξανθό μελί. Πρόκειται για μια γλυκιά απόχρωση με πολύ μεγάλη ποικιλία χρωμάτων στους τόνους του μελί, που θα βρείτε σε όλα τα χρωματολόγια.

Κάποιες αποχρώσεις είναι ανοιχτές και άλλες πιο κοκκινωπές, όλες όμως οδηγούν σε αυτό το γλυκό και θερμό αποτέλεσμα που ταιριάζει απόλυτα με τον καιρό. Έχει πολύ κοινό γιατί είναι από τα χρώματα πού παραπέμπουν σε πιο φυσικό αποτέλεσμα. Ταιριάζει όμορφα τόσο σε μακριά ή μεσαία μαλλιά όσο και στο μοντέρνο αγορέ κούρεμα.

 

 

4. ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

Είναι το χρώμα που ποτέ δεν περνάει απαρατήρητο, είναι sexy και σίγουρα θα ξεχωρίσετε αρκεί να βρείτε την σωστή απόχρωση που πρέπει για την επιδερμίδα σας.

Σε περίπτωση που δεν είστε fan του ξανθού και προτιμάτε τα κόκκινα μαλλιά κανένα πρόβλημα αφού και αυτά αποτελούν κορυφαία τάση για τη σεζόν. Το χρώμα της κανέλας έχει νότες από κόκκινο και καστανόξανθο και ανήκει στις πιο ζεστές αποχρώσεις. Δοκιμάστε: το strawberry blonde, το καστανοκόκκινο, το κόκκινο της σκουριάς, το χάλκινο και το πυρόξανθο. Το πυρόξανθο χρώμα είναι ιδιαίτερο και εντυπωσιακό που συνήθως προτιμάται από γυναίκες με ανοιχτά δέρματα καθώς χαρίζει πολύ φως και ένταση στα χαρακτηριστικά τους.

“SOS”: Το κόκκινο χρώμα θέλει ιδιαίτερη φροντίδα. Για ζωντανό χρώμα απαιτείται η χρήση μασκών, σαμπουάν και conditioner. Επείσης για την αποφυγή ξεθωριάσματος στο χρώμα των μαλλιών σας χρειάζεται λιγότερη έκθεση στον ήλιο και απαραίτητα χρήση λαδιών προστασίας.

 

 

5. ΣΚΟΥΡΗ ΡΙΖΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

Τον τελευταίο καιρό είναι πολύ in fashion το σκούρο και το διαφορετικό χρώμα στην ρίζα των μαλλιών. Αύτο σημαίνει ότι ακόμη και αν βάφετε τα μαλλιά σας ξανθά

μπορείτε να αφήσετε την ρίζα σας να βγεί χωρίς να δείχνει απεριποίητο το hairstyle σας. Μπορείτε επείσης να παίξετε με τους συνδιασμούς χρωμάτων βάζοντας ένα σκούρο τόνο στην ρίζα και ένα αρκετά ανοιχτό τόνο στο υπόλοιπο μήκος των μαλλιών σας. Αυτή η τεχνική κάνει το χρώμα των μαλλιών να μοιάζει σαν να έχει καιρό να βαφτεί, χαρίζοντας στα μαλλιά έναν αέρα χαλαρότητας και ανεμελιάς, προσδίδοντας τους μια ανεπιτήδευτη φυσικότητα.

 

Ρούλα Δ. Hair Expert

Leave a Comment